Att erhålla en bra inomhustäckning för mobiltelefoni blir mer och mer efterfrågat. Det finns naturligtvis fler anledningar till detta men det är mycket vanligt att nya fastigheter byggs med energisnåla fönster. Dessa fönster är bra för miljön men inte lika positivt för signalstyrkan. Det finns ett metallskikt i fönstret som begränsar signalerna. I samband med renoveringar kan även detta bli ett problem i äldre fastigheter, när utbyte sker av fönster. Men ibland är det så enkelt som att fastighetens ytskikt (plåt, tjocklek etc.) eller placering i förhållande till operatörernas master, orsakar sämre signal.

I samband med företagens krav på högre hastigheter eller när de äldre telefonväxlarna ersätts med moderna mobilväxlar, så krävs full mobiltäckning. Det finns en stor konkurrensfördel för butiker av olika slag att kunna erbjuda en bra mobilmottagning i butiken och då inte bara för en utan flera operatörer.

Vi har lång erfarenhet av att förbättra mobiltäckning (även Rakel) i fastigheter, fordon, båtar m.m. och samarbetar med de främsta och marknadsledande leverantörerna inom detta område. Vi anlitas både av privata aktörer och till offentliga verksamheter.

Upplever ni problem med mobiltäckning i er fastighet? Vill ni att vi kommer och mäter och lämnar ett kostnadsförslag? Skicka gärna ett mejl till oss genom att klicka här  så återkommer vi omgående till er.