2020-09-10

E-Com satsar marint

E-com som varit verksamma inom telekom i Hudiksvall sedan 1994, utökar nu sin verksamhet med en satsning på tjänster och produkter riktat mot fritidsbåtar. ”För oss är detta optimalt, vi får stora synergier med vår befintliga verksamhet på fordonssidan” säger Henric Lööv, VD.

E-Com erbjuder nu samma tjänster och produkter till fritidsbåtar som redan tidigare ges till olika typer av yrkesfordon. ”Det vi idag hjälper våra kunder med i deras fordon, efterfrågas ofta även för fritidsbåtar. Att installera Gps, telefoni, komradio, värmare etc. gör vi dagligen i fordon, så detta blir inget nytt för oss mer än att det nu även kommer att ske i båtar” konstaterar Lars Nikolausson, Affärsområdesansvarig.

E-Com är dessutom nya återförsäljare till Raymarine, en av de världsledande leverantörerna av marinteknik. ”Detta är otroligt spännande. Raymarine är precis en sådan leverantör som vi vill arbeta med. Vi tror starkt på deras produkter och även om vi börjar i en liten skala så kommer delar av sortimentet snart att finnas i vår butik och vi erbjuder naturligtvis tjänster för att installera dessa produkter” säger Henric Lööv.

”Raymarine är glada att E-Com nu satsar på Raymarine och stärker vår position ut med Norrlandskusten. Med E-Com:s djupa kunskap inom elektronik kommer detta att bli ett mycket bra samarbete där konsumenterna både kan köpa Raymarines produkter i butiken och även få dem installerade av professionell personal i sina båtar, om de önskar det.” säger Pär Lindberg, Raymarine.

För mer information kontakta: Henric Lööv | VD
072-600 63 30, henric@e-com.se

Lars Nikolausson | Ansvarig Fordon 070-401 99 13, lars@e-com.se

 

Comments are closed

Kategorier