Om E-Com

Engagemang är ett ledord för oss på E-Com.

Vi sätter ett stort värde och just engagemang i att våra kunder alltid skall bli nöjda och lite till. Beviset på att vi också lyckas med detta är våra återkommande kunder, långa relationer och många lovord. Vår butik är full av ny teknik som inte alltid är lätt att förstå. Vi tar oss tid och ser till att reda ut såväl frågor som möjligheter och funktionalitet. Det är vad vi menar med en bra service till våra kunder.

Nordic E-Communication AB har sitt ursprung från Telekombolaget Ericsson och har levererat produkter och tjänster sedan 1994 i Hudiksvall. Vi äger varumärket E-Com® och det är också det namn vi som vi marknadsför oss med till kunder och marknad . Våra kunder är till största del företag och finns i Hudiksvall, Gävle och Uppsala med omnejd. Vi finns lokaliserade lättillgängligt i Hudiksvall och våra lokaler är moderna och mycket ändamålsenliga för vår verksamhet.

Vi tillhandahåller ett brett sortiment utifrån våra 3 affärsområden, Butiken (mobiltelefoner, tillbehör och abonnemang), Företagskommunikation (Komradio, växlar, teknisk service och reparation) och Fordon (nybyggnation av taxi, räddningstjänst och installationer av fordons-IT i yrkesfordon som lastbilar, bussar, bilar och skogsfordon).

Om ni har frågor eller funderingar så kontakta oss gärna. Vi har alltid ett svar och en bra lösning tillhands åt er.
E Com Mobile
Nordic E-Communication AB
Box 33
824 21 Hudiksvall
Orgnr: 556493-2605
phoneenvelopecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram